Renault 25 club

Wat zijn de beste auto’s om te huren?

Geplaatst op

Wanneer je een auto gaat huren, wil je uiteraard zonder problemen een huurperiode tegemoet gaan. De huurauto moet je simpelweg op je gewenste bestemmingen brengen. Daarnaast kun je zelf een afweging maken tussen de mate van rij- en zitcomfort. Maar voor welke soort auto krijg je echt waar voor je geld? Op basis van ervaringen van vele huurders behandelen we in deze blog de voordelen van het huren van een Franse auto. Een Peugeot of Renault is een auto dat uit het tevredenheidsonderzoek het best scoort. 

Franse auto huren

Uit het bestuderen van veelvuldige reviews en scores is gebleken dat Franse auto’s het beste scoren. Dit is gebaseerd op rijervaring, comfort, betrouwbaarheid, veiligheid en gebruikskosten. Mocht je dus twijfelen dan raden we altijd aan om de beoordeling van je voorgangers te volgen. Op dit moment lopen de Franse auto’s dus voorop om een comfortabele huurperiode aan te gaan. Ga je dus binnenkort naar Rotterdam? Ga voordelig een auto huren in Rotterdam bij van ’t Hart Autoverhuur.  

Meest tevreden eigenaren

Naast het huren van een Franse auto blijkt dat de eigenaren van Franse auto’s ook het meest tevreden zijn over hun auto. Veel automodellen zijn ook gezinsgericht waardoor er veel focus is gelegd op de juiste verhouding tussen bagage en comfortabele zitplekken. Dit zijn voor veel eigenaren de hoogste prioriteiten. Hierdoor kun je op zakenreis kiezen uit een betrouwbaar Frans model die het beste bij je bezoek past. De Peugeot- en Renaultmodellen worden niet voor niets veelvuldig door autobedrijven gekozen om te verhuren.

Let hierop voordat je gaat huren

Wanneer je van plan bent om een Peugeot of een andere Franse auto te gaan huren, dan raden we aan om dit zo ver mogelijk van tevoren te doen. Bij veel bedrijven kun je tot 24 uur van tevoren nog annuleren. Zo voorkom je dat je in drukke periodes extra moet gaan betalen. Let daarnaast op waar je precies voor verzekerd bent. Dit verschilt per huurcontract. Een huurcontract kan er voordelig uit zien maar hierdoor loop je vaak wel meer risico. Je kunt er in dit geval nog voor kiezen om een extra eigen reis- of autoverzekering af te sluiten.

Gerelateerde berichten

Populairste scooter modellen in de Nederlandse steden

Vespa Primavera Deze 50cc scooter is een favoriet in Amsterdam. Voor de prijs van 399 pond betaal je niet voor de motorinhoud of het luxe comfort: je...

Lees meer

Over ons

Fan van Renault? Lees dan de teksten op onze site. We informeren je graag over de autowereld.

Contactgegevens

Via info @ renault25club.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden