Renault 25 club

Wat heb ik aan een studentchauffeur in mijn Renault?

Geplaatst op

In onze hectische wereld moeten we alle tijd gebruiken die we hebben om onze taken af te krijgen. Op deze manier werken we efficiënt en houden we meer tijd over om te genieten van de andere dingen in ons leven. Een balans moet er zijn tussen werken en ontspannen. Maar al te vaak is die er niet en worden mensen overspannen. Dat zijn dingen die voorkomen kunnen worden. Het is niet verwonderlijk dat veel ondernemers of mensen in hoge posities kiezen voor een privéchauffeur, want dit neemt een boel verkeerstress en werkdruk weg. In deze blog leggen we je uit hoe dat zit. 

Voordelig en praktisch

Een privéchauffeur chauffeur is voordelig en praktisch. Je hoeft geen CEO van een topbedrijf te zijn om te kunnen vertrouwen en bouwen op de diensten van een chauffeur. Maar hoe zit dit dan? Vroeger moest je een chauffeur in dienst nemen om van zijn diensten gebruik te maken. Het alternatief was een taxi, maar dat is een compleet andere dienst die in een zakelijk context niet handig noch gebruikelijk is. Een privéchauffeur is de weg die veel ondernemers bewandelen. En juist die was altijd vrij prijzig. Tot er recentelijk een verandering gekomen is in dit patroon, namelijk in de vorm van de studentchauffeur. Deze expert is een student die naast de opleiding parttime werkt. Zodoende kan hij of zij rijden voor een realistisch tarief. Het leuke is dat het hier gaat om een dienst die per uur af te nemen is. Daarbij is het zelfs zo dat je in je eigen Renault rondgereden kan worden. Ideaal om naar die zakelijke afspraak te gaan. De voordelen van deze chauffeur laten zich raden: 

  • Onderweg werken
  • Een Bob wanneer je een vrijdagborrel hebt 
  • Geen vertraging in file, je kunt gewoon doorwerken
  • Een expert die de snelste route kiest 
  • Klanten kunnen worden opgehaald van vliegveld of station

Tal van voordelen dus die de studentchauffeur het overwegen waard maken. Blijf onze blog volgen, dan weet je altijd wat er speelt op het gebied van auto´s, verkeer en aanverwante zaken. 

Gerelateerde berichten

Populairste scooter modellen in de Nederlandse steden

Vespa Primavera Deze 50cc scooter is een favoriet in Amsterdam. Voor de prijs van 399 pond betaal je niet voor de motorinhoud of het luxe comfort: je...

Lees meer

Over ons

Fan van Renault? Lees dan de teksten op onze site. We informeren je graag over de autowereld.

Contactgegevens

Via info @ renault25club.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden