Renault 25 club

Private Lease Renault Twingo

Geplaatst op

Met private lease heb je heel wat voordelen en keuze tussen heel veel verschillende splinternieuwe auto’s als de Seat Leon, de Opel Mokka maar ook de Reanult Twingo. Het zijn allemaal auto’s die de behoeften van de consumenten kunnen vervullen. De keus van het type auto hangt af van jouw budget en ook waar je voorkeur naar uitgaat. De ene zoekt een hoge en ruime auto terwijl de andere van een verfijnde auto weg is.

Renault Twingo

De Renault Twingo is van franse makelij en hierin kunnen er vier personen zitten. Er zijn al 3 generaties van dit model op de markt gebracht. De Twingo 1 en 2 hebben drie deuren terwijl de Twingo 3 vijf deuren heeft. Het interieur is compact en toch ruim. Met de laatste generatie Twingo hebben de achterpassagiers meer ruimte. De cabine is namelijk 33 cm langer dan de voorgangers van dit model. De bagageruimte heeft ook kleine opbergvakjes voor wat kleinere items en ruimte om wat tassen of andere spullen op te bergen onder de achterbank. Het heeft een 0,9 liter turbomotor. Het is een stadsauto en rijdt soepel en comfortabel. Het is geen dure auto en dus betaalbaar.

 

Voordelen Renault twingo

De Renault Twingo heeft een aantal voordelen waar je versteld van zult zijn:

De Renault twingo heeft een motor dat aan de achterkant van de auto is bevestigd en niet voorin de auto. Doordat de motor achterin de auto is bevestigd, komt er voorin ruimte vrij waarin de wielen meer in kunnen draaien.

De laadruimte van de Renault Twingo is rechthoekig en kunnen boodschappenkratten makkelijk in de laadruimte passen. Verder heeft de Renault Twingo geen tildrempel waardoor er een vlakke vloer ontstaat die het in- en uitladen van spullen makkelijk maakt.

Je kunt behalve de kleur van de auto ook de details van de stripings, de sierstrips en de kleuren van de spiegelkappen naar eigen smaak kiezen.

De auto heeft een R&GO multimediasysteem waaraan je je smartphone kun verbinden en de berichten voorgelezen krijgt.

Nadelen Renault Twingo

De Renault Twingo heeft weinig nadelen. De derde generatie van de Renault Twingo heeft een hogere zitpositie maar is iets minder prettig vanwege de hoge autovloer. De passagiers zitten met opgetrokken knieën waardoor een rechte zithouding niet mogelijk is.

Private lease Renault Twingo

Zoek je naar een stadsauto die soepel en makkelijk rijdt, compact maar toch ruim dan is de private lease Twingo een goede keus om te leasen.

Gerelateerde berichten

Populairste scooter modellen in de Nederlandse steden

Vespa Primavera Deze 50cc scooter is een favoriet in Amsterdam. Voor de prijs van 399 pond betaal je niet voor de motorinhoud of het luxe comfort: je...

Lees meer

Over ons

Fan van Renault? Lees dan de teksten op onze site. We informeren je graag over de autowereld.

Contactgegevens

Via info @ renault25club.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden