Renault 25 club

Is jouw huis echt goed beveiligd tegen inbraak?

Geplaatst op

Elke dag wordt er in allerlei soorten huizen ingebroken en helaas laten de statistieken zien dat het aantal inbraken blijft toenemen. Om ervoor zorgen dat je huis goed beveiligd is tegen inbraak, is er één ding dat je kunt doen om dit te laten stoppen.

Enkele nuttige tips om ervoor te zorgen dat jouw huis goed beveiligd is tegen inbraak

Het inhuren van een slotenmaker om alle sloten eens grondig te laten controleren, kan één van de slimste dingen zijn die je ooit kunt doen om je huis en je gezin te beschermen tegen een inbraak. Eén ding is zeker: je wilt niet door schade en schande wijs worden.

Deze tips kun je naast het inhuren van een professionele slotenmaker gebruiken om ervoor te zorgen dat je over de nieuwste en veiligste sloten beschikt.

Inbrekers kiezen meestal, om te voorkomen dat ze worden gepakt, de huizen waar ze willen binnendringen zorgvuldig uit. Weten hoe een inbreker beslist welk huis hij moet binnendringen kan een groot voordeel zijn.

* Open ramen, garages en deuren

Sluit alle ramen en deuren wanneer je het huis verlaat goed af en laat een slotenmaker alle oude of beschadigde sloten vervangen.

* Geen beveiligingslichten

Je kunt meer lampen kopen en deze eventueel zelf installeren.

* Struiken of heggen, die het zicht op je huis vanaf de straat of de huizen van buren verbergen

Door struiken en heggen in de buurt van je huis te snoeien, kun je niet alleen zien of er iemand is, maar ook de politie en de buren kunnen zo mensen die proberen in de buurt van je huis te komen sneller opmerken.

* Huizen waar het licht constant uit is, een onverzorgd gazon heeft en zelfs een volle brievenbus zijn tekenen dat er niemand thuis is

Installeer een timer op je lampen of laat iemand ze elke avond even aandoen. Ook kun je iemand inhuren om het gras te maaien en zorg ervoor dat de brievenbus door een vriend of buurman regelmatig wordt leeggemaakt. In plaats van Fikkie bij een kennel achter te laten, kun je beter elke dag iemand laten komen om hem te voeden, uit te laten en water te geven.

* Huizen met gemakkelijke vluchtroutes

Blokkeer mogelijke ontsnappingsroutes. Een hek tussen je huis en een ontsnappingsroute zullen niet onopgemerkt blijven door inbrekers.

* Tuinhuisjes die open zijn gelaten, ladders, maaiers of andere dure items die in de tuin zijn achtergelaten

Als er dure items in het zicht worden achtergelaten zullen er zeker inbrekers komen.

locksecure.nl/slotenmaker-zoetermeerDe beste slotenmaker in Zoetermeer

Gerelateerde berichten

Populairste scooter modellen in de Nederlandse steden

Vespa Primavera Deze 50cc scooter is een favoriet in Amsterdam. Voor de prijs van 399 pond betaal je niet voor de motorinhoud of het luxe comfort: je...

Lees meer

Over ons

Fan van Renault? Lees dan de teksten op onze site. We informeren je graag over de autowereld.

Contactgegevens

Via info @ renault25club.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden