Renault 25 club

BPM berekenen voor je aan auto import doet

Geplaatst op

Voor onverwachte kosten in het leven komen te staan is nooit fijn. Wanneer je met een aankoop bezig bent, weet je natuurlijk altijd dat dit kan gebeuren. Zo ook wanneer je een auto wil importeren vanuit het buitenland. Maar om toch te vermijden dat je voor onverwachte extra kosten staat, kan je op voorhand al wat voorbereidingen treffen. Zoals de BPM berekenen. 

Wat is BPM? 

Wanneer je een auto koopt, dan moet deze in eigen land geregistreerd worden. Hiervoor moet je een belasting betalen en dat is de BPM. Voluit spreken we van belasting van personenauto’s en motorrijwielen. Hoeveel deze BPM gaat kosten, kan je op voorhand perfect laten berekenen alvorens je echt overgaat tot het importeren van een specifieke auto. Dit is toch altijd fijn om te weten waar je je financieel aan kan verwachten. import-autos.nl zorgt voor een goede tool om jouw BPM berekenen mogelijk te maken. 

Gratis stockfoto met architectuur, asfalt, auto

Waarom aan auto import doen? 

Uiteraard zijn er in eigen land tal van mogelijkheden om een auto te kopen, dus waarom zou je dan in godsnaam een auto in het buitenland kopen en deze naar eigen land laten vervoeren? Daar zijn tal van redenen voor. Op de eerste plaats staat het prijskaartje. In het buitenland kan je simpelweg veel goedkoper aan jouw droomauto geraken dan in eigen land. Op de tweede plaats staat de kwaliteit van de auto’s . In het buitenland zijn ze vaak beter afgewerkt en luxueuzer uitgevoerd dan in eigen land. 

Professionele hulp nodig? 

Heb je nog nooit overwogen om aan auto import te doen en is dit de eerste keer? Dan moet je misschien eens nadenken of je hulp wil inschakelen van een professional of liever alles zelf doet. Weet dat er bij het importeren van een auto vanuit het buitenland heel wat komt kijken. Wat professionele hulp van bijvoorbeeld import-autos.nl zou dan wel welkom zijn. Je kan zelf bepalen hoever die professionele hulp moet gaan. 

Gerelateerde berichten

Populairste scooter modellen in de Nederlandse steden

Vespa Primavera Deze 50cc scooter is een favoriet in Amsterdam. Voor de prijs van 399 pond betaal je niet voor de motorinhoud of het luxe comfort: je...

Lees meer

Over ons

Fan van Renault? Lees dan de teksten op onze site. We informeren je graag over de autowereld.

Contactgegevens

Via info @ renault25club.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden