Renault 25 club

Het tunen van een Renault 25

Geplaatst op

Recent hebben wij de stoute schoenen aangetrokken en hebben we onze Renault op een aantal vlakken verbeterd. In dit artikel beschreven we een aantal van de verbeteringen ter inspiratie en ter lering.

Allereerst, wilde ik graag nieuwe veren aanbrengen op de Renault. Dit om de Renault 25 te verlagen. Dit zorgt voor een meer sportief en vlot uiterlijk. Enfin, de veren die mij aanbevolen werden door een expert op het vlak van Renault tuning, zijn de veren van Eibach. Een Duits merk dat de beste auto veren maakt van de hele wereld. Een Franse auto met Duitse veren, dat is een goede combinatie mijns inziens. Enfin, Eibach veren zijn in Nederland hier verkrijgbaar bij extreme-carstyling mocht je ook nieuwe veren willen laten aanbrengen.

Een tweede vervanging die ik heb laten plegen is de uitlaat. De uitlaat van de Renault 25 geeft geen geluid waar je onder de indruk van zult raken. Daarom heb ik gekozen om de hoogwaardige Zweedse uitlaten van Simons aan te laten brengen. Deze produceren een geluid waarmee je de aandacht zult trekken. Voor auto liefhebbers wellicht net zo mooi als de 7de symfonie van Beethoven.

Dan de schokdempers. Ook daar is veel verbetering te behalen. Een goede combinatie met veren is de Bilstein B8 schokdempers (lees meer). De B8 sprint schokdemper geven meer controle. Met Eibach veren en Bilstein schokdempers verander je jouw Renault in een sportief monster.

Een laatste aanpassing die ik heb laten aanbrengen is een nieuwe grill. Dit is meer een carstyling aanpassing, want het oog wil ook wat natuurlijk. Enfin, ik herken mijn eigen auto niet meer terug zowel qua uiterlijk als performance. Ben je uitgekeken op het uiterlijk of de prestaties van jouw auto overweeg dan voordat je een nieuwe auto koopt om wat te sleutelen d.m.v. cartuning en carstyling. Dan zal je beduidend langer plezier hebben van je Renault.

Gerelateerde berichten

Populairste scooter modellen in de Nederlandse steden

Vespa Primavera Deze 50cc scooter is een favoriet in Amsterdam. Voor de prijs van 399 pond betaal je niet voor de motorinhoud of het luxe comfort: je...

Lees meer

Over ons

Fan van Renault? Lees dan de teksten op onze site. We informeren je graag over de autowereld.

Contactgegevens

Via info @ renault25club.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden