Renault 25 club

Elektrischeautolease de oplossing voor vele mensen!

Geplaatst op

Als u waarde hecht aan het rijden in een nieuwe auto en als u waarde hecht aan het milieu, dan is elektrischeautolease wellicht wat voor u! Het kopen van een elektrische auto is voor veel mensen qua financiën niet weggelegd. Het kopen van een nieuwe auto in zijn algemeen is al een behoorlijke uitgaven, maar een elektrische auto ligt wat aankoopprijs betreft nog een stapje hoger in het segment. Dit komt door de technische en innovatieve elektromotor die dit soort auto’s bevatten. Het ontwikkelen en produceren van zo’n motor kost veel meer geld waardoor de aankoopprijs van een elektrische auto vele malen hoger ligt dan een auto die rijdt op fossiele brandstof.

Goedkoop rijden in een elektrische auto

Stel u krijgt een nieuwe auto en u hoeft daarvoor geen aankoopprijs te betalen. U hoeft zelf alleen maar de kosten te betalen die komen kijken bij het rijden van de auto. Dan kunt u qua kosten beter een elektrische auto krijgen dan een auto die rijdt op fossiele brandstof. Een elektrische auto heeft namelijk minder onderhoud nodig en heeft geen wegenbelasting. Daarbij is het opladen van een elektrische auto vele malen goedkoper dan een tankbeurt van een fossiele brandstof auto. Gaat u uw “gekregen” auto zakelijk rijden? Dan profiteert u ook nog eens van een lage bijtelling. Als het dus niet gaat om de aankoopprijs maar om het rijden in een auto, dan is het rijden in een elektrische auto vele malen goedkoper.

Elektrischeautolease geeft financiële zekerheid

Als u het leasen van een auto nu combineert met het rijden in een elektrische auto, dan betekend dit dat u geen aankoopprijs hoeft te betalen voor een nieuwe auto. U kunt wel profiteren van het goedkoop autorijden wat betreft het opladen. U betaald bij elektrischeautolease altijd een vast bedrag per maand. Dit maandbedrag bestaat uit een stukje afschrijving, de nodige onderhoudsbeurten en de autoverzekering. Komen er onverwachte kosten kijken bij het rijden in uw leaseauto, dan zijn deze voor rekening van het leasebedrijf. U bent op deze manier verzekerd van het beste vervoer en krijgt direct vervangend vervoer als er met uw eigen elektrische auto onverhoopt wat mis is. Het vaste vooraf afgesproken maandbedrag voor de elektrischeautolease is het enige dat u hoeft te betalen. Doordat dit bedrag altijd hetzelfde is, iedere maand weer, weet u precies waar u financieel aan toe bent. Onbezorgder rijden dan in een auto van elektrischeautolease is gewoonweg niet mogelijk!

Om de paar jaar weer een innovatieve nieuwe elektrische auto

Een contract van elektrischeautolease duurt een aantal jaren. U spreekt het aantal jaren met uw leasebedrijf af. Kies voor twee, vier of zes jaar bijvoorbeeld. Hoe langer u in uw elektrische auto blijft rijden hoe lager het maandbedrag. Nadat uw leasecontract is afgelopen, heeft u de kans om een nieuwe elektrische auto uit te kiezen en hierop weer een elektrischeautolease contract af te sluiten. U gaat bij deze manier van autorijden dus altijd met de tijd mee. Het ontwikkelen van de technieken bij elektrische auto’s zijn momenteel niet bij te houden. Het is dus prettig dat u weet dat u over een aantal jaren weer kunt kiezen voor een auto met de allernieuwste technieken en innovaties.

Gerelateerde berichten

Populairste scooter modellen in de Nederlandse steden

Vespa Primavera Deze 50cc scooter is een favoriet in Amsterdam. Voor de prijs van 399 pond betaal je niet voor de motorinhoud of het luxe comfort: je...

Lees meer

Over ons

Fan van Renault? Lees dan de teksten op onze site. We informeren je graag over de autowereld.

Contactgegevens

Via info @ renault25club.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden