Renault 25 club

Een Studentchauffeur voor in je Renault, kan dat?

Geplaatst op

Een Studentchauffeur die je in je auto rondrijdt, het is het ideaal van vele ondernemers. Maar is het werkelijk zo dat het alleen weggelegd is voor bestuurders van grote bedrijven en ministers? We nemen het in deze blog met je door. Laat je inspireren door de voorbeelden en doe er je voordeel mee. Wanneer je klaar bent met het lezen van deze blog raden we je aan om de rest van onze blog ook te lezen. Daar staat veel waardevolle informatie in waar je heel veel aan kan hebben, daarbij zijn ze ook gewoon leuk om te lezen. Veel plezier! 

Een student chauffeur voor in je Renault 

Je houdt van je Renault. Het is een merk waar je door bent gegrepen en de vaste klanten van deze autobouwer willen ook zeker niet ruilen voor een ander merk. Als ondernemer is het leuk om gewoon in je eigen auto, waar je vertrouwd in bent, rond te kunnen rijden. Alleen het zelf rijden van A naar B is nog wel eens lastig, vanwege file en stress, plus het feit dat je niet kunt werken in de auto als je moet sturen. Een studentchauffeur kan kan ervoor zorgen dat jij gewoon lekker in de auto kunt werken. Telefoneren, e-mails beantwoorden en stukje schrijven, het is allemaal mogelijk. De grote meerwaarde van de Studentchauffeur is dat deze er voor zorgt dat de file niet meer bestaat, soort van. 

Is de Studentchauffeur betaalbaar? 

Het leuke van de student  chauffeur zoals wij die voor ogen hebben, is dat deze buitengewoon betaalbaar is. Het gaat hier namelijk om een student die naast de studie werkt op parttime en oproepbasis. Dit is heel prettig voor de ondernemers, omdat deze zo niet vast zit aan een vast contract. Daarnaast doet de student praktische ervaring op in de maatschappij. Qua ervaring zit het helemaal goed met de kunsten van deze chauffeur, omdat deze al jarenlang gereden heeft. Ook heeft hij of zij eerst een cursus gehad om in een zakelijke context mee te kunnen draaien. Vaak spreken ze meerdere talen, dat is erg voordelig als je buitenlandse klanten hebt. De Studentchauffeur is niet alleen bedoeld voor zakelijke doeleinden, ook particulieren kunnen gebruikmaken van deze expert. 

Gerelateerde berichten

Populairste scooter modellen in de Nederlandse steden

Vespa Primavera Deze 50cc scooter is een favoriet in Amsterdam. Voor de prijs van 399 pond betaal je niet voor de motorinhoud of het luxe comfort: je...

Lees meer

Over ons

Fan van Renault? Lees dan de teksten op onze site. We informeren je graag over de autowereld.

Contactgegevens

Via info @ renault25club.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden