Renault 25 club

Een auto uit Duitsland importeren? Kijk dan zeker eens op deze Duitse autosites!

Geplaatst op

Weet je al heel snel dat je in eigen land de auto van je dromen niet gaat vinden? Dan kan je het gaan zoeken in het buitenland, waaronder in Duitsland. Er zijn heel wat bekende Duitse autosites te bezoeken waarop jij de auto van jouw dromen weleens zou kunnen vinden. Je kan er van alle soorten auto’s vinden: van goedkopere tweedehandswagens tot exclusieve, duurdere sportwagens. De moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen! 

Duitse autosites 

Een van de grootste Duitse autosites is absoluut Mobile.de. Alle verkopers adverteren eerst hun auto’s op deze site alvorens ze naar ergens anders trekken. Dat maakt dat je ook een gevarieerde keuze aan auto’s hebt op deze site. Oldtimers, Duitse occasies en sportwagens kan je er naar hartenlust vinden. Nog een Duitse autosite die je zeker moet gaan bezoeken als je op zoek bent naar een auto is AutoScout24 die eigenlijk niet veel minder is dan Mobile.de. Het aanbod kan wel wat verschillen met de eerste grootste site, maar je vind er zeker en vast je ding! 

Mooie, Auto, Stuurprogramma, Gezicht, Mode, Vrouwelijke

Droomauto gevonden, wat nu? 

Het is dan eindelijk zover, op een van de Duitse autosites heb jij je droomauto gevonden. Dan is je volgende vraag waarschijnlijk wat nu? Dan is het tijd om jouw droomauto naar Nederland te gaan importeren. Maar hoe begin je daaraan? Je hebt verschillende mogelijkheden. Je kan er voor kiezen om alles zelf te doen, wanneer je geen ervaring hebt, vraag je toch best wat tips aan een professional hierin. Je kan er ook voor kiezen om een gedeelte zelf aan te pakken en het andere gedeelte uit handen te geven. Of je kan ervoor kiezen om het volledige importeren over te laten aan professionals. Dan ben je er zeker van dat alles vlot en goed zal verlopen! 

Bmw, Auto, Voor, Sportwagen, Afgestemd, Pimped, Vervoer

BPM berekenen 

Je vraagt je natuurlijk ook af wat de kosten zullen zijn wanneer je een auto gaat importeren en dat is perfect normaal. Je wil uiteraard weten wat je op dat vlak te wachten staat. Een van de verplichte kosten die je zal hebben is de BPM, dit is de belasting die je betaalt op personenauto’s en dit betaal je in Nederland standaard als je een nieuwe wagen aankoopt. Hoeveel deze belasting bedraagt, hangt af van de Co2 uitstoot van de wagen. Het fijne is dat je je BPM berekenen op voorhand kan doen, zodat je niet voor onaangename momenten komt te staan.

Gerelateerde berichten

Populairste scooter modellen in de Nederlandse steden

Vespa Primavera Deze 50cc scooter is een favoriet in Amsterdam. Voor de prijs van 399 pond betaal je niet voor de motorinhoud of het luxe comfort: je...

Lees meer

Over ons

Fan van Renault? Lees dan de teksten op onze site. We informeren je graag over de autowereld.

Contactgegevens

Via info @ renault25club.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden