Renault 25 club

Welke Renault past het best bij jou?

Geplaatst op

Renault is een oud merk dat al jaren meegaat. Het weet zich altijd goed aan te passen aan zijn omgeving en de nieuwe ontwikkelingen die daarbij horen. Bovendien kent Renault een grote diversiteit aan modellen, zodat er voor ieder een geschikte auto tussen zit. Dit maakt dat Renault zo populair is onder de consument. Het zijn zeer toegankelijk auto’s, met verschillende prijsklassen en verscheidene formaten wat een divers publiek aantrekt. Wil jij nou ook eens een Renault proberen of je oude omruilen voor een nieuwer model? Deze Renault modellen kun je nu short leasen.

Renault Twingo
Dit is de kleinste auto uit het Renault assortiment. Net als bij het eerste Twingo model heb je de keuze uit verschillende luxe-niveaus. Toch is het nieuwe model wel een beetje anders. De motor zat voorheen bij het oude model voorin, maar deze is nu naar achteren verplaatst. Door deze achterwielaandrijving brengt de nieuwe Renault Twingo maximale zitruimte met zich mee. Dit model wordt ook wel de ideale stadsauto genoemd, doordat hij door zijn grootte zo gemakkelijk te parkeren is. Voor mensen die net hun rijbewijs hebben gehaald en hun eerste auto gaan rijden, is dit een ideale auto.

Renault Clio
Dit is één van de bekendste modellen van Renault. Het wordt gezien als één van de absolute toppers van Renault, omdat hij zeer gewild en opvallend is. Het heeft in 2017 zelfs de titel ‘bestverkochte auto van Nederland’ toegewezen gekregen. Bij deze auto hoef je je geen zorgen meer te maken om de boodschappen, want de Clio heeft maar liefst 300 liter bagageruimte. Bovendien is de auto uitgerust met een Easy Park Assist. Je hoeft nooit meer je handen te gebruiken tijdens het fileparkeren, de auto doet het allemaal vanzelf. Tot slot, is de Clio ook nog eens heel zuinig. Zo heeft het een stop en start technologie die brandstofverbruik en CO2-uitstoot verminderd. Daarnaast heeft de Clio ECO modus, waarmee je het brandstofverbruik nog meer mee kan verminderen.

Renault MÉGANE
Voor de echte luxe poesen is dit een perfect match! Wanneer je dacht dat een auto niet luxer kon, dan is er nog de Mégane. Het model heeft allemaal nieuwe high-tech tools die het rijden gemakkelijker en comfortabeler maken. Zo heeft de auto een Visio-systeem die jou assisteert tijdens het rijden. Het veiligheidssysteem heeft verkeersbordherkenning, lane departure warning en grootlichtassistentie. Bovendien geeft dit model een geheel nieuwe definitie aan comfort. In de voorstoelen zit vulling van hogedichtheidsschuim. Dit ondersteunt niet alleen je rug, maar ook de zijkant van het lichaam tijdens het rijden. Tot slot, wordt dit zitcomfort nog eens extra vergroot door de massage functie.

Al met al, heeft elk model zijn unieke stijl en voordelen. Al deze modellen zijn beschikbaar via een shortlease. Het is nu alleen nog een kwestie van kiezen welke Renault het beste bij jou past.

 

Terug naar het autoblog overzicht.

Gerelateerde berichten

Populairste scooter modellen in de Nederlandse steden

Vespa Primavera Deze 50cc scooter is een favoriet in Amsterdam. Voor de prijs van 399 pond betaal je niet voor de motorinhoud of het luxe comfort: je...

Lees meer

Over ons

Fan van Renault? Lees dan de teksten op onze site. We informeren je graag over de autowereld.

Contactgegevens

Via info @ renault25club.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden