Renault 25 club

3 voordelen van het hebben van een eigen chauffeur

Geplaatst op

De meeste mensen denken bij het hebben van een eigen chauffeur aan rijke lui of zakenmensen. Dat is echter niet helemaal juist. Je kunt voor heel schappelijke prijzen een eigen chauffeur inhuren. Ook als je niet tot de allerrijksten behoort. Een mooi voorbeeld hiervan zijn studentchauffeurs. Je kunt studentchauffeurs inhuren om allerlei verschillende redenen. In deze blog delen we graag 3 voordelen met je voor het inhuren van een studentchauffeur

Je kunt alcohol drinken op feestjes

Het is niet ongebruikelijk dat er op feestjes, evenementen of bijeenkomsten alcohol wordt geschonken. Ongeacht of het nu een formele aangelegenheid betreft, of een gezellig onderonsje. Men is zich er gelukkig goed van bewust dat het deelnemen aan het verkeer nadat er een zekere hoeveelheid alcohol is gedronken, een gevaarlijke onderneming is. Als je toch wilt drinken op een feestje en je wilt ook met de auto terug naar huis, dan kan een studentchauffeur een goede uitkomst bieden. 

Gebruik van je eigen auto

Een studentchauffeur hoeft niet per se zijn of haar eigen auto te gebruiken voor de chauffeursdiensten. Het voordeel van een studentchauffeur is dat die ook gebruik kan maken van jouw eigen auto voor het vervoer. Dat betekent dat je de luxe van een eigen chauffeur hebt en daarnaast ook het comfort van je eigen auto. 

Schappelijke prijs

Een studentchauffeur is in te huren voor een zeer schappelijke prijs. Maar waarom is dat nu eigenlijk het geval? Een belangrijke reden is het studenten-OV. Bij dit abonnement kunnen studenten namelijk met de trein, met de bus, met de metro of met andere vormen van openbaar vervoer, gratis reizen door heel het land. Aangezien dit reizen gratis is, betekent het dat je dit dus niet op de eindafrekening zult zien en op die manier is het dus erg aantrekkelijk. 

Als je op zoek bent naar een goede studentchauffeur en wilt genieten van de voordelen die we in deze blog hebben benoemd, dan raden we je aan om te kijken op de website van studentenchauffeurs.nl voor het vinden van de perfecte studentchauffeur voor je uitstapje.

Gerelateerde berichten

Populairste scooter modellen in de Nederlandse steden

Vespa Primavera Deze 50cc scooter is een favoriet in Amsterdam. Voor de prijs van 399 pond betaal je niet voor de motorinhoud of het luxe comfort: je...

Lees meer

Over ons

Fan van Renault? Lees dan de teksten op onze site. We informeren je graag over de autowereld.

Contactgegevens

Via info @ renault25club.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden